Saltele Cluj . Str Iazului Nr 19, Cluj Napoca

Saltele Memory Foam

Saltele Memory Cluj Napoca

 

Saltele memory foam - sunt saltele ideale din punct de vedere ergonomic deoarece sustine coloana intr-un mod foarte eficient si sanatos, permitand o irigare corecta a intregului corp.


Stratul de spuma memory  cu o grosime de 3 cm, 5 cm sau 7 cm au proprietatea principala de a-si modifica densitatea si forma in functie de temperatura si forma corpului, ajutand la alinierea coloanei vertebrale


Materialul Memory Foam este o spuma vascoelastica, spuma confectionata din poliuretan de densitate mare. Un producator de saltele memory foam care foloseste materiale de calitate acorda usor garantii de 10 ani. Este un material relativ nou introdus de producatorii de saltele in componenta saltelelor si are o durata de viata 10-20 ani.


O saltea poate fi numita "saltea memory foam" doar atunci cand stratul  vascoza elastica este de minim 3  cm. La o grosime mai mica decat 3 cm spuma vascoelastica nu poate avea proprietatiile pentru care a fost conceputa. Doar o grosime de minim 3 cm poate sa lucreze astfel incat sa dea toate calitatile de care acest material poate fi in stare.

Pentru o grosime mai mare de 8 cm de memory foam efectul este foarte greu de perceput si nu creste calitatea somnului. O grosime mai mare de 8 cm devine doar o baza a saltelei memory foam. 


Alegerea unei saltele memory foam. La ce trebuie sa fim atenti cand cumparam saltele memory foam:

Din pacate pe piata au aparut multe saltele cu memory foam de 1 cm sau 2 cm si cu un strat de spuma poliuretanica de 12 cm, (in prima faza la televizor, dar am vazut si printr-un magazin specializat in saltele) care nu are nicio legatura cu spuma memory foam si calitatile lui.


La fel de importanta ca grosimea stratului de memory este densitatea acestuia si fermitatea spumei memory. Va asteptam la magazinul nostru de pe strada Iazului nr 19 din Cluj Napoca si va aratam, cu mare placere, diferentele dintre asa zise saltele cu memory foam. Dumneavoastra decideti pe care varianta doriti sa va odihniti


Pretul la o saltea cu memory depinde foarte mult de tipul de memory folosit. Multi fac greseala ca singurul criteriu in alegerea saltelei sa fie doar cati cm de memory are salteaua. Va putem arata exemple de memory folosite in saltele care nu au legatura cu materialul memory foam.


Tags: saltele cluj saltele cluj napoca  saltele memory  saltele memory foam cluj napoca saltele memory foam cluj

621.00 RON

BodyRest

[+] click pentru detalii

940.00 RON

Pollux

[+] click pentru detalii

799.00 RON

Cool Comfort

[+] click pentru detalii

1140.00 RON

Bella Sofia M5

[+] click pentru detalii

1280.00 RON

Giullia M7

[+] click pentru detalii

950.00 RON

Venezia 3

[+] click pentru detalii

1121.00 RON

Venezia 5

[+] click pentru detalii

1395.00 RON

Venezia Senzatione

[+] click pentru detalii

2933.00 RON

Cosmopolitan-Dual Co ...

[+] click pentru detalii

1224.00 RON

Magni Grande

[+] click pentru detalii

2013.00 RON

Naturcomfort Deluxe

[+] click pentru detalii

235.00 RON

Topper Smart Aloe

[+] click pentru detalii

340.00 RON

Topper Memory Siesta

[+] click pentru detalii
saltele cluj, saltele cluj napoca, saltele ortopedice, saltele arcuri, saltele fara arcuri, saltele memory, saltele latex, saltele cocos, magazin saltele cluj napoca, magazin saltele cluj