Saltele Cluj . Str Iazului Nr 19, Cluj Napoca

Saltele Cocos

Saltele cocosSaltelele cu cocos sunt saltele rezistente la deformare, care isi pastreaza elasticitatea in timp. Aceste saltele fac parte din categoria saltelelor bio, deoarece contin materiale naturale si realizeaza o sustinere excelenta a corpului, datorita straturilor care o alcatuiesc.


Materialul de baza a saltelelor cu fibra de cocos este Ortocell-ul, produs obtinut din spuma poliuretanica tratata la o temperatura joasa, a carui structura celulara ajuta la eliminarea eficienta a umezelii provenita din transpiratie.


Fibra de cocos permite o buna aerisire a saltelei, pastrand suprafata neteda si ferma.


Saltelele cu cocos sunt saltele fara arcuri care asigura o pozitie sanatoasa in timpul somnului si o sustinere corecta a coloanei vertebrale prin stratul/straturile de cocos latexat pe care le are si din acest motiv sunt recomandate cu incredere de catre specialisti, copiilor si tinerilor, salteua avand un rol foarte important in dezvoltarea coloanei vertebrale.


Magazinul nostru va pune la dispozitie saltele cu cocos combinate cu spuma poliuretanica, latex sau cu memory foam.


Tags: saltele cocos cluj saltele superortopedice cluj magazin saltele cluj saltea cu memorie cluj saltea memorie cluj saltea copii cocos saltea cocos copii saltele copii cluj saltele cluj  saltele cluj napoca

360.00 RON

Baby Combi 8 cm

[+] click pentru detalii

390.00 RON

Baby Cocos 8 cm

[+] click pentru detalii

440.00 RON

Baby Combi 12 cm

[+] click pentru detalii

500.00 RON

Baby Cocos 11 cm

[+] click pentru detalii

855.00 RON

Fitness 20 cm

[+] click pentru detalii

730.00 RON

Fitness 16 cm

[+] click pentru detalii

1080.00 RON

Premium Extra

[+] click pentru detalii

1890.00 RON

Infinity

[+] click pentru detalii

510.00 RON

Natura Memory

[+] click pentru detalii
saltele cluj, saltele cluj napoca, saltele ortopedice, saltele arcuri, saltele fara arcuri, saltele memory, saltele latex, saltele cocos, magazin saltele cluj napoca, magazin saltele cluj